jk

Blog

Studio TEXman

V našem nejnovějším blogovém příspěvku se zaměřujeme na kořeny značky TEXman a odkrýváme příběh stojící za našimi polštáři a přikrývkami. Od založení společnosti v roce 2012 Lenkou a Radkem Dražilovými jsme prošli cestou plnou inovací, zaměřenou na udržitelnost a sociální odpovědnost. Naše produkty, vznikající na základě pečlivého zkoumání a zpracování, přinášejí uživatelům komfort a jsou ceněny v domácnostech, sociálních službách, hotelích a penzionech. Nabízíme pohled na vznik naší jedinečné konstrukce polštářů, inspirované v libereckém textilním výzkumném ústavu, a zdůrazňujeme, jak náš závazek k pozitivnímu dopadu na společnost ovlivňuje každý aspekt naší činnosti. Přidejte se k nám a zjistěte, jak se snažíme každý den spojovat kvalitu spánku s hodnotami, které mají skutečný význam.
"Od prvního stehu po doručení domů: Příběh úspěchu spolupráce TEXman a Milkie.cz"

"Od prvního stehu po doručení domů: Příběh úspěchu spolupráce TEXman a Milkie.cz"

V našem neustálém snažení o inovace a poskytování kvalitních produktů jsme našli skvělého partnera v manželích Dohnalových a jejich projektu Milkie.cz, který se specializuje na textilní výrobky pro nejmenší a jejich maminky. Naše spolupráce, která začala před pěti lety, se ukázala být nejen příkladem úspěšného propojení kreativity s řemeslnou zručností, ale také vzájemného porozumění a sdílení společných hodnot. Příběh naší spolupráce je důkazem toho, že srdcem vedená vizionářská myšlenka a odhodlání najít cesty k její realizaci mohou vytvořit nejen úspěšný obchodní model, ale také přinést do životů mnoha rodin produkty, které zlepšují a obohacují jejich každodenní momenty společně strávené s nejmenšími.
Apronista - luxusní zástěry pro každou příležitost

Apronista - luxusní zástěry pro každou příležitost

V roce 2016 se Zuzka Válková rozhodla založit značku Apronista, která se specializuje na výrobu originálních, praktických a designově krásných zástěr na baristické, barmanské a kuchařské soutěže. O rok později se značka stala populární nejen mezi gastronomickými profesemi, ale také mezi kadeřníky, holiči, květináři, truhláři, knihovníky, restauratéry a výtvarníky. V roce 2018 se firma rozšířila, ale stále se drží rukodělné výroby.
Zpět na všechny články