jk

Blog

"Od prvního stehu po doručení domů: Příběh úspěchu spolupráce TEXman a Milkie.cz"

"Od prvního stehu po doručení domů: Příběh úspěchu spolupráce TEXman a Milkie.cz"

V našem neustálém snažení o inovace a poskytování kvalitních produktů jsme našli skvělého partnera v manželích Dohnalových a jejich projektu Milkie.cz, který se specializuje na textilní výrobky pro nejmenší a jejich maminky. Naše spolupráce, která začala před pěti lety, se ukázala být nejen příkladem úspěšného propojení kreativity s řemeslnou zručností, ale také vzájemného porozumění a sdílení společných hodnot. Příběh naší spolupráce je důkazem toho, že srdcem vedená vizionářská myšlenka a odhodlání najít cesty k její realizaci mohou vytvořit nejen úspěšný obchodní model, ale také přinést do životů mnoha rodin produkty, které zlepšují a obohacují jejich každodenní momenty společně strávené s nejmenšími.

Na našem blogu dnes sdílíme příběh spolupráce, která od počátku stojí na pevných základech inovace, kvality a vzájemné podpory. Již několik let máme tu čest spolupracovat s manželi Dohnalovými, kteří stojí za e-shopem Milkie.cz, zaměřeným na textilní výrobky pro vybavení postýlek pro miminka a pohodlí maminek.

Vše začalo před pěti lety, kdy paní Míša Dohnalová přišla s nápadem na kvalitní kojenecký polštář, který na trhu chyběl. Své nápady a vizi sdílela s námi, a my jsme se rozhodli její návrhy realizovat. V našem šicím studiu jsme začali s výrobou prvních kusů, což byl základ pro další společnou práci a rozvoj jejich nabídky.

Spolupráce se postupně rozšířila a my jsme převzali i logistickou část obchodu - balení a odesílání produktů přes naše řešení STOREman. Tato expanze vyžadovala řešení řady individuálních požadavků, včetně propojení do jejich systému Shoptet a skladování materiálu i hotových výrobků.

Dnes je naše spolupráce tak pevná, že látky s vlastními dezény, které si Dohnalovi nechávají potisknout, posílají přímo do našeho skladu. Jednou za měsíc nám pošlou objednávku s požadavky na výrobky, které potřebují doplnit v e-shopu, a my se o vše postaráme. Nejenže produkty ušijeme, ale také uskladníme a připravíme k odeslání přímo zákazníkům Milkie.

Tato spolupráce přináší manželům Dohnalovým významnou úsporu času a energie, kterou mohou věnovat dalšímu rozvoji svého e-shopu a péči o zákazníky. Zároveň nám umožňuje udržet různorodost práce pro naše zaměstnance a rozvíjet naše schopnosti v rámci šicí dílny i skladových operací.

V TEXmanu jsme hrdí na to, že můžeme být součástí příběhu úspěchu Milkie.cz a že naše spolupráce přináší hmatatelné výsledky jak pro nás, tak pro naše klienty. Těšíme se na další společné projekty a nové výzvy, které před námi stojí.

Zpět na všechny články