jk

Blog

Apronista - luxusní zástěry pro každou příležitost

Apronista - luxusní zástěry pro každou příležitost

V roce 2016 se Zuzka Válková rozhodla založit značku Apronista, která se specializuje na výrobu originálních, praktických a designově krásných zástěr na baristické, barmanské a kuchařské soutěže. O rok později se značka stala populární nejen mezi gastronomickými profesemi, ale také mezi kadeřníky, holiči, květináři, truhláři, knihovníky, restauratéry a výtvarníky. V roce 2018 se firma rozšířila, ale stále se drží rukodělné výroby.

Každá zástěra Apronista je vyrobena s pečlivostí a láskou k detailu. Kvalitní a designově krásné materiály jsou pečlivě vybírány osobně. Látky jsou vysráženy, aby se následně nesrazily při praní v pračce. Poté následuje kreslení a stříhání, které je první operací, kterou na této zakázce dělají šikovné kolegyně. K samotnému šití se používá vždy dvojitý steh. Ušitou zástěru opatřují kapsami, jejichž příprava vyžaduje opět zažehlení, rozměření, další našpendlení a konečně přišití.

Jeden typ zástěr Apronista šije ve svém studiu sociální podnik TEXman, který zaměstnává převážně osoby se zdravotním postižením. Zástěry Apronista jsou nejen praktické, ale také designově krásné. Značka nabízí zástěry pro každou příležitost, od baristických a barmanských soutěží až po módní doplňky. Všechny zástěry jsou vyrobeny s pečlivostí a láskou k detailu, což z nich dělá skvělý dárek pro každého, kdo má rád kvalitu a krásný design.

Zpět na všechny články