jk

Blog

Jak zvýšit efektivitu vašeho e-shopu pomocí fulfillmentu

Jak zvýšit efektivitu vašeho e-shopu pomocí fulfillmentu

Fulfillment je proces, který zahrnuje skladování, kompletaci a doručení zboží zákazníkovi. E-shopy, které se rozhodnou využít fulfillmentové služby, mohou zvýšit svou efektivitu a snížit náklady na provoz. Podíváme se na to, jak mohou e-shopy zvýšit svou efektivitu pomocí fulfillmentu a jaké jsou výhody využití služeb společnosti STOREman.cz.
  1. Snižte náklady: E-shopy nemusí investovat do vlastního skladu, zaměstnanců a logistiky, což snižuje náklady na provoz.
  2. Zvyšte efektivitu: Fulfillmentové služby nabízejí rychlé a spolehlivé doručení zboží zákazníkovi, což zvyšuje efektivitu e-shopu.
  3. Udržitelnost: Společnosti jako STOREman.cz se snaží snižovat svůj dopad na životní prostředí pomocí udržitelných technologií a procesů.
  4. Doplňkové služby: STOREman.cz nabízí doplňkové služby, jako například recyklaci obalů, používání biologicky odbouratelných materiálů pro balení zboží, používání ekologických dopravních prostředků pro doručování zboží a minimalizaci množství balení zboží.
  5. Sociální podnikání: STOREman provozuje sociální družstvo TEXman, které zaměstnává převážně osoby se zdravotním postižením.

Příběhy úspěchu e-shopů Společnost STOREman.cz pomáhá e-shopům zvýšit svou efektivitu a snížit náklady na provoz. Zde jsou příběhy úspěchu e-shopů, které využívají služby STOREman.cz:

  1. sachy.cz: E-shop sachy.cz se specializuje na šachové zboží a využívá služby STOREman.cz pro skladování a doručování zboží zákazníkovi. Díky tomu se jim podařilo zvýšit efektivitu doručování zboží a snížit náklady na provoz.
  2. Just Love label: E-shop Just Love label se zaměřuje na módní oblečení a využívá služby STOREman.cz pro skladování a rozesílání zboží. Ve studiu šicí dílny TEXman společně navrhli Dobro Kolekci, kterou si můžete objednat na e-shopu Just.love.
  3. Milkie.cz: E-shop Milkie.cz se zaměřuje na těhotenské a kojenecké polštáře. O Milkie se kompletně stará družstvo TEXman – v šicí dílně vyrábí veškeré zboží, z fulfillmentového skladu STOREman odcházejí zákazníkům všechny zásilky. Díky tomu může Milkie rozvjet svůj obchod bez starostí o výrobu a logistiku. 

Fulfillmentové služby jsou nedílnou součástí světa e-commerce a umožňují e-shopům dodávat zboží včas a v odpovídající kvalitě. E-shopy, které se rozhodnou využít fulfillmentové služby, mohou zvýšit svou efektivitu a snížit náklady na provoz. Společnosti jako STOREman.cz se snaží snižovat svůj dopad na životní prostředí pomocí udržitelných technologií a procesů.

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro fulfillment vašeho e-shopu, zvažte služby společnosti STOREman.cz.

 

Zpět na všechny články