jk

Blog

Eshopařské mýty o fulfillmentu: Pro fulfillment jsme příliš malí ...

Eshopařské mýty o fulfillmentu: Pro fulfillment jsme příliš malí ...

V dnešní době dynamického rozvoje e-commerce čelí malé a střední e-shopy stále větším tlakům ze strany velkých hráčů v jejich segmentu trhu. V tom jim může pomoci outsorcing některých, primárně logistických služeb. Často ale zaznívá námitka: Pro profesionální fulfillmentové služby jsme příliš malí na to, aby se nám to vyplatilo". Je to jeden z mýtů, který může být překážkou na cestě k růstu a úspěchu.

Máte pocit, že jste příliš malí pro to, aby jste využívali fulfillment pro svoji logistiku?

TO JE OMYL! Přestaňte balit a začněte se plně věnovat svému růstu!

Jako tým STOREman.cz jsme se setkali již s mnoha zástupci menších e-shopů, kteří si myslí: „Jsme malí, máme málo objednávek, fulfillment pro nás není, zatím musíme všchno zvládnout sami." Když jsme se ji jich pak ptali, proč takto uvažují a proč nevěří ve svůj potenciál růstu, byl důvod často jednoduchý? Většinou jim jiné fulfillmentové firmy hned při úvodním jednání naznačily, že vyžadují nějaké minimální počty zásilek a mají nastavený nějaký minimální objem měsíčního finančního plnění.

My k tomu přistupujeme jinak. Držíme se našeho motta: Jsme sklad, který roste s vámi!

Velikost vašeho e-shopu NENÍ rozhodující, a možnost zbavit se v tuto chvíli nutnosti balit, řešit přepravce a vyřizovat i malý objem zásilek pro koncové zákazníky, vám uvolní prostor pro lepší zákaznickou péči, dokonalejší texty na web, promyšlenější marketing či vyjednání lepších cen u vašich dodavatelů.

A to je ten správný první krok k vašemu úspěchu a růstu!

Proč je fulfillment vhodný i pro malé e-shopy?

Máte pocit, že se objednávky vašich zákazníků ztrácejí v chaosu?

S moderními technologiemi a efektivním přístupem k logistice můžete rychleji a snadněji uspokojit své zákazníky.

Bez ohledu na to, jak velký nebo malý máte sortiment, můžete vždy najít efektivní řešení, které vám zpřehlední stavy skladových zásob, pomůže s evidencí šarží a doby použitelnosti a distribucí vašich produktů ve správných přepravních obalech.

Začínáte růst, ale nevíte, kterým směrem se vydat? Začíná být váš prostor malý a přemýšlíte nad větším?

S partnerem, který pro vás bude vždy mít navíc dostatek prostoru i lidské síly se můžete plně soustředit na rozvoj svého obchodu a plnit sny vašich zákazníků.

Příběhy úspěchu našich klientů

Náš fulfillment již využívají e-shopy jako Šachy.cz, Milkie.cz a Ecohause.cz, které se těší z několika stovek i tisíců objednávek měsíčně. Tito zákazníci dokázali růst díky tomu, že se rozhodli věřit ve svůj potenciál a využívají naše služeby.

Jak vám může STOREman.cz pomoci?

Efektivní logistika

Díky našim moderním technologiím zajistíme, že vaše objednávky budou zpracovány rychle a bez chyb. Což znamená spokojené zákazníky a méně stresu pro vás.

Přizpůsobitelné služby

Ať už potřebujete skladování, balení nebo kompletní správu objednávek, naše služby se přizpůsobí vašim specifickým potřebám. Pomůžeme vám efektivně spravovat váš sklad a zajistit, že vaše produkty budou vždy dostupné pro vaše zákazníky. Součástí naší nabídky je možnost využít i naši kompletační dílnu pro jednoduché činnosti s vaším zbožím nebo produkty. 

Podpora a poradenství

Nabízíme více než jen logistiku. Poskytujeme i poradenství a podporu, abyste mohli co nejlépe využít naše služby a dosáhnout svých obchodních cílů.

Věřte v sebe a své možnosti

Pokud jste malý e-shop s velkými sny, nevzdávejte to! Nyní je ten pravý čas přijmout pomoc, která vám může pomoci dosáhnout vašich cílů. S námi po boku můžete růst a uspět.

Pokud vás tento příspěvek inspiroval k větší důvěře a odvaze, budeme rádi, když ho přesdílíte dál. Pomozte nám rozšířit zprávu o tom, že fulfillment je dostupný pro každého, kdo chce růst a dosáhnout úspěchu!

Kontaktujte nás ještě dnes!

Chcete se dozvědět více o našich službách a zjistit, jak vám můžeme pomoci? Navštivte naši webovou stránku STOREman a kontaktujte nás. Těšíme se na spolupráci s vámi a na to, že vám pomůžeme dosáhnout vašich snů.

Zpět na všechny články