jk

Blog

STOREman, lokání fulfillment partner přináší e-shopům unikátní služby

STOREman, lokání fulfillment partner přináší e-shopům unikátní služby

V době, kdy je trh e-commerce přesycený a konkurence vysoká, je klíčové se odlišit. STOREman, menší lokální fulfillment vám nabízí nejen efektivní logistické procesy, ale také řadu unikátních služeb. Od speciálního balení po úpravy zboží, včetně tamponového tisku brandu a textilních úprav v šicím studiu TEXman, STOREman přistupuje k vašemu e-shopu s osobním zájmem a individuálním řešením.

Osobní přístup STOREman

Na rozdíl od velkých, neosobních fulfillment center se STOREman zaměřuje na detailní pochopení potřeb každého klienta. Díky tomu můžeme nabídnout služby přesně šité na míru vašim požadavkům. Ať už se jedná o speciální balení, které odráží vaši značku, nebo specifické úpravy zboží, STOREman je zde, aby vašim produktům dodal osobitý charakter.

Služby navíc

Kromě základních fulfillment služeb, jako jsou skladování, balení a expedice, STOREman přináší řadu přidaných hodnot:

- Speciální balení:Vytvoříme balení, které bude vaši značku nejen reprezentovat, ale i posílit její hodnotu v očích zákazníků.

- Tamponový tisk: Nabízíme možnost tamponového tisku vašeho loga nebo jiných brandových prvků přímo na produkty, což zvyšuje jejich atraktivitu.

- Úpravy textilu:V spolupráci se šicím studiem TEXman můžeme provádět různé úpravy textilu, což je ideální pro e-shopy nabízející oblečení nebo textilní produkty.

- Individuální úpravy zboží: Na míru upravíme vaše produkty dle specifických požadavků, ať už jde o montáž, etiketování, nebo jiné úpravy.

 

Proč si vybrat STOREman?

Volba STOREman jako vašeho fulfillment partnera znamená nejen využití efektivních logistických procesů, ale také přístup k řadě služeb navíc, které vašemu e-shopu umožní odlišit se od konkurence. Díky naší flexibilitě a ochotě přizpůsobit se vašim specifickým potřebám můžeme společně vytvořit zákaznický zážitek, který bude nezapomenutelný.

Závěrem

V dnešní době není dostatečné nabízet pouze kvalitní produkty. Zákazníci očekávají více – unikátní zážitek, který je odlišuje od ostatních. STOREman rozumí této potřebě a je připraven být vaším partnerem na cestě k dosažení mimořádnosti. S naším individuálním přístupem a širokou škálou služeb navíc může váš e-shop poskytnout zákazníkům právě to, co hledají.

 

Zpět na všechny články